Service/Omsorg

Storsjö Prästgård

By juni 17, 2019 juni 25th, 2019 No Comments

Storsjö Prästgård ägs numera av Ingrid och Pekka Ronkainen. Bofasta i byn sedan maj 2014 då de kom inflyttande från Stockholm. I den stora Prästgården inryms:

• Storsjö Prästgård Bed & Breakfast

Besökare i byn är välkomna att tillbringa några trevliga nätter på övervåningen i Prästgården. Bra att veta, för oss bybor som får långväga gäster och behöver erbjuda natthärbärge. Här kan du läsa mer och boka online direkt www.storsjo-prastgard.se

• Ronkainen Design

Utför svets, bygg, VVS, foto, design & webbproduktion.

• Bengt Lindström Art Shop

Letar du efter presenter med anknytning till Bengt Lindström eller söker du originalkonst av Bengt kontakta Storsjö Prästgård eller gå in på webbshoppen www.bengt-lindstrom-art-tour.se och klicka på Art Shop i menyn. Här kan du hitta något fint till både dig själv eller jubilaren.

• Bengt Lindström Sällskapet

Ideell förening som verkar för att anordna konstutställningar, föredrag och andra aktiviteter för att skapa intresse och sprida kunskap om konstnären Bengt Lindström (född i Storsjö), hans konst, födelseplats Storsjö kapell och hur hans uppväxt i den lilla fjällbyn vid Storsjöns strand i den svenska fjällvärlden har påverkat hans konstnärskap. Sällskapets första internationella utställning har premiär i Chicago den 28 juni 2019.

För bokning av boende, besök www.storsjo-prastgard.se

eller kontakta

Ingrid mobil: 070-7568565, e-post: ingrid@ronkainen.se
Pekka mobil: 070-9545717, e-post: pekka@ronkainen.se

Leave a Reply