Service/Omsorg

Storsjö Fjällturism och FiskeCamp

By juni 13, 2019 juni 25th, 2019 No Comments

Storsjö FiskeCamp ligger naturskönt vid Storsjöns strand, i utkanten av byn Storsjö, mot Ljungdalen.
Bo Göran Lundh har tillsammans med sina medarbetare skapat en gemytlig träffpunkt för Storsjöborna och de många turister som besöker bygden. Här serveras frukost, om gäster så önskar och naturligtvis lunch och middag.

Campen serverar alltid hemlagad mat och deras schnitzel är väldigt populär, likaså deras älgfärsbiffar, för att inte tala om rödingfiléerna som serveras med citronmajonnäs, sallad och tomat. Vill man ha något enklare erbjuds en Skotermacka, med både stekt ägg, skinka, ost och falukorv

Emellanåt ordnas det musikunderhållning, ibland med musikquiz. Trogna gästen Arne, ”Basarne”, basist i en orkester tar gärna med sitt band och höjer stämningen avsevärt en helt vanlig fredagskväll, till glädje både för turister och bybor. Storsjö FiskeCampen är verkligen en mysig träffpunkt mellan fastboende och turister.

Vill man lära sig lite mer om fiske kan man få instruktioner i konsten att kasta med kastspö, eller varför inte lära sig flugfiskets ädla konst? Mikael Westerlund är ofta på Campen och har kurser i flugbindning.

Den intresserade kan också följa med på fisketurer, framför allt på sommaren, där guider hjälper dig. Fikakorgen finns naturligtvis med.

FiskeCampen har säsongsöppet januari-april och juni-september.

Vill du veta mer kan du kontakta Campen på telenummer 0687-21122 eller storsjo.fiskecamp@telia.com

Leave a Reply