Boende

Hus till salu i Ljungdalen

By februari 20, 2020 No Comments

Enplansvilla med magisk utsikt över fjällen och tomt som gränsar mot Ljungan till salu.

Denna villa på 140 kvadratmeter byggdes 1967. Villan blev utbyggd och tillbyggd 2003.

Villan har fem rum varav det ena är ett mycket rymligt kombinerat matrum och kök.

När man kommer in i huset är det första man ser ett rum som är öppet upp till taknocken med panoramafönster från golv till tak, med en magisk fjällutsikt. På sommaren ser man dessutom älven Ljungan forsa förbi utanför fönstret.

Köket är väldigt rymligt och ombonat med vedeldad spis som värmer hela huset. Där finns gott om arbetsyta och förvaring. Huset har en öppen planlösning med kombinerat kök och matsal. Matsalen har ljusinsläpp i flera väderstreck och vackra burspråk.

I nuläget är ett av rummen inrett som sovrum, men det går naturligtvis att inreda andra rum som sovrum. Varför inte ha ett sovrum med panoramafönster mot fjällvärlden! Det nuvarande sovrummet har utgång till en egen glasveranda med öppen spis.

Mitt i huset finns även ett vardagsrum med timrade väggar och öppen spis.

I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, dusch och bastu.

Huset är uppvärmt genom eldning i vedspisen och den öppna spisen. Som komplement används direktverkande el som de nuvarande ägarna inte brukar behöva sätta på när de är hemma. Vissa delar av huset har golvvärme. Villan är anmäld för inkoppling av fiber via IP-Only. Stora delar av Ljungdalen har redan fått fiber inkopplat.

Tomten är 9 183 kvadratmeter stor. Där finns garage med kombinerat arbets- eller gästrum som är varmbonat och inrett. På tomten finns även ett lusthus, en vedbod samt ett förråd.

Utgångspris: 3 500 000 kr

Vid intresse, skicka meddelande till Fjällflytt, så kontaktar vi säljaren.

Leave a Reply